ZŠ a MŠ Nechanice
ZŠ a MŠ Nechanice

Důležité upozornění ze ŠJ pro strávníky - čtěte v aktualitách...

GDPR

Základní škola a Mateřská škola, Nechanice zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu a v nezbytném rozsahu pro plnění povinností vyplývajících ze zákona o obcích a dalších obecně závazných právních předpisů. Osobní údaje (OÚ) jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám včetně předávání OÚ do jiných států.

Osoba, jejíž osobní údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost OÚ. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, má právo kdykoli souhlas odvolat. 

Správce OÚ: Mgr. Petr Soukal

Sídlo správce: Pražská 2, 503 15, Nechanice

Telefon: 739456306

E-mail: soukal@zsnechanice.cz

 

Pověřenec pro školy: Hradecký venkov o.p.s.

Se sídlem: Husovo náměstí 83, 503 15 Nechanice

Kontaktní osoba: Lucie Štěpánková

E-mail: gdpr.hradeckyvenkov@gmail.com

Datová schránka: z8zdm5p

 

 
Zodpovídá:

Mgr. Jan Čech, ředitel školy

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Informace e-mailem

Novinky e-mailem

Ovoce do škol

logo

Mléko do škol

logo

Fotogalerie

školní rajče

 

ZŠ a MŠ Nechanice

Základní škola a Mateřská škola Nechanice je školou spádovou a navštěvují ji děti nejen z Nechanic, ale i z blízkého okolí. Právním subjektem a příspěvkovou organizací je od 1. 1. 1995. Škola sdružuje: mateřskou školu, základní školu, školní jídelnu mateřské školy (výdejna) a školní jídelnu základní školy.

Základní školu v letošním školním roce 2021/22 navštěvuje  celkem  341  žáků (z toho 203 na 1. stupni a 138 na 2. stupni), přípravnou třídu 9 žáků a mateřskou školu celkem 81 dětí. Školní družina má kapacitu 112 žáků.

Partneři

Projekty